dator ;/

min dator är helt paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, så ska försöka tigga till mig en ny. .3
så jag kan nt blogga nu ;/ menmen, vi får se när jag kan igen ... just nu är jag hos kompisen o bloggar ^^

imorgon (13e aug) ska jag till sharpman på sadelutprovning ^^ :3 vi får se hur de går ;)

aja, kommer väll tillbaka när jag har en dator hemma att blogga på ;/ hejdå ^^

städar för fullt ..

yepp, jag städar som bara den o lyssnar på musik. :3 skittråk o städa.
aja, vi hörs sen √

lördag den 6e aug

i lördags var jag hemma på morgonen, käka frukost. sen kom de några som ska flytta in i stallet och lämnade sin rockard, för de var ändå här och hon bor egentligen på gotland men ska flytta hit nu. samtidigt ringde pappas tjej (Sara) och undrade ifall vi skulle åka in till stan och ta en glass eller nåt, så hon kom o häämta mig lite senare och där i mellan snackade jag med nelliebuus i telefonen, ca 40 min ;p men iaf så stanna vi o åt på åbackas café. jag tog en våffla med glass på och min lillasyster och sara tog glass. sen åkte vi ner till hemköp i stan och hälsade på min farmor, hon jobbar där. och elin ville inte  gå där ifrån, haha .. men taskig som jag var tog jag tag i henne och började snacka om lysande skyltar, och att det var häftigt xD haha. men sen åkte vi till sara, pappa kom hem .. vi åt .. jag åkte hem. sen så skyndade jag mig ut i stallet (trodde det skulle börja regna). men det gjorde de nt, jag red mest i galopp. jag tränade på att korta galoppen fyra steg och sen länga igen på långsidorna. de gick sådär, men hon är 4, hon kan inte allt. men de gick iaf någorlunda bra ^^ sen gick jag in och satte mig vid datorn, och fick reda på att min gammelmormor hade dött. r.i.p ♥ men iaf, sen gick jag o lade mig när mamma hade kommit hem från sjukhuset ;)

Imse vimse spindel klättrar upp för trå'n
Ned faller regnet spolar spindeln bort
Upp stiger solen torkar bort allt regn
Imse vimse spindel klättrar upp igen

fattar ni vad jag menar? det regnar, ÖSER NER här .. kul. hoppas de iaf försvinner ikväll när ja ska rida ^^ fast hon ska iaf ridas, vi tål regn ;)

käkat frukost ... otursdag

jag har precis käkat frukost .. o de e min otursdag idag.
jag spillde oboy pulver 3 gånger (INTE LITE PULVER, MYCKE!)
lade armbågen i mackan (fick smör på armbågen)
ramlade när jag skulle sätta i kabeln till datorn.
så idag äre ingen bra dag.
men det kommer snart lite om gårdagen ;)
var hos pappa då igen, så kunde inte blogga då.

godnatt

nu ska jag ta o sova, trött .. eller tja, kanske lägger mig med datorn i sängen lite ;) får bli o fixa skyltar imorrn, orkade inte nu ..
kraam o godnatt ♥

5e augusti

yepp, lite om 5e aug dårå ;)
jag vaknade vid halv elva, gick upp och åt frukost. sen åkte pappa till bowlingen, och jag var hemma med hans tjej sara och min lillasyster. sen vart hon trött, så hon somnade. sen vaknade hon, vi åt .. elin åt lite också, men vi åt iaf kyckling, ris o bearneise ;) gott! sen åkte jag hem, red.

ridpasset:
jag gjorde inget speciellt egentligen. däremot var det ju första passet med skor (just det,har glömt att säga att hon aldrig har haft skor på sig förut) och hon har fått så jäävla fint och stort steg med skor så jag kan inte sitta ner i galoppen längre, haha .. men jag red fram väldigt mycket, la fram en fyrkant i mitten av ridbanan med bommar. 3 meter emellan bommarna. sen fick jag hopplust, så jag byggde upp ett hinder på 70 cm snett igenom. de klarade hon galant, sen höjde jag till 75 cm .. sen till 80 cm ;D fast jag tog bara 2 språng på 80 hindret, då jag inte vill "kasta" mig på höjder. hon va skitduktig! de blir tävling i september tror jag allt ;) längtar till nästa år så jag kan ta grönt kort :D jaja, men nu sitter ja o tråkar lite.. haha ^^,
men jag ska försöka fixa lite "skyltar" till bloggen ;)
hehe, kraam ♥

lite om 3-4 augusti

3e augusti:
stack på bingo på kvällen med farmor och hennes kompis, va nära på o vinna 7000 och hade behövt det till en sadel, ska på sadelprovning på sharpman den 13:e aug, så jag gick endast för att jag behöver pengar. sen på natten så sov jag på sjukhuset med mamma o mormor, hos min gammelmormor ;p hon mår inget vidare.

4e augusti:
yepp, jag var hos pappa mestadels igår. så jag hann inte blogga och kunde inte .. men iaf, jag åkte från sjukhuset 10.00 för att hovslagaren skulle komma vid 11-11.30 ;) han kom faktiskt 11, de brukar ha en tendens att bli sena :p och sen så började vi med neija, vi hade tänkt att sko runt om, om det gick för att hon ömmar så himla mycket på grusvägarna och jag kan inte rida ut. det gick, och hon hade tydligen perfekta hovar medans jag tycker hon har asdåliga ;o men jaja, han berömde henne väldigt mycket, hon stod still nästan hela tiden, men har ju dålig balans bak och då vart hon lite otålig och trampade runt osv. men hon skoddes iaf runt om :) sen tog vi donna, men han skulle bara kolla om strålrötan då bak, hon har förmodligen fått det. hon är ju en liten heest som eeelskar män, men tydligen inte den där hovslagaren. hon stod och väntade på att han skulle komma in till henne när han höll på med neija. han gick in och presenterade sig för hästen, och tog bakbenet snällt. donna vart då otålig och vände baken till. men det gick som tur va bra tillslut, och han va riktigt trevlig och ett STORT + för tiden ;) sen gick jag in, tråkade, tråkade lite till, och lite till, lagade mat, åt, ringde farfar och undrade vad han gjorde. sen kom han och hämtade mig, vi åkte till pappa för att pappa och farfar skulle måla. jag tog hand lite om lillasyster elin, men hon va trött och hade ögoninflammation .. :( sen på kvällen fick de för sig att de skulle åka till borås och kolla på rydell & quick (pappa har jobbat med dem så vi känner dem). vi stack klockan fyra ungefär, stannade vid kjönköping pch åt mat vid hamnen, skitmysigt förutom att det inte vart så lugnt pga. trött lillasyster som började tjuta såfort man nuddade henne o så, sen vart hon glad när hon fick syn på ankorna i vattnet .. men sen orkade jag inte bära henne längre, så jag släppte nere henne men hon bara lade sig ner och tjöt som in norden, tog upp henne igen och då vart hon nöjd igen, haha bus! men sen så somnade hon i bilen, jag va vaken och på vägen hade de hänt en väldigt stor olycka, 2 st bilar och en lastbil (lastbilen va INTE liten!) de hade typ pressat ena bilen, och den andra hade väll krockat med lastbilen, jag gissar på att det va lastbilen som pressade ut de andra 2 åt vänster och de körde ner vägräcket. jaja, VÄRSTA kön var det iaf. men som tur va var det i andra filen, så vi köade inget ;) sen vips, så var vi framme. vi gick till mcdonalds först för att min lillasyster skulle få en milkshake (hon verkligen ÄLSKAR milkshake, hon drack upp en hel själv) sen gick vi o hälsade på rydell & quick o sådår ;) sen började de spela, och ja ;p sen va de slut, då gick vi till mcdonald's igen och köpte 2 drickor, vi var astörtiga! sen åkte vi hem igen, haha ;p och jag sov hela vägen hem, men jag var inte så trött. så de va väldigt lustigt att jag somnade .. men sen borstade jag bara tänderna, gick in och ade mig i sängen och sov efter ett tag.
Elin
igga mig, kolla bara in min coola syster med Harley Davidson tröja ;) ♥
bild från borås.

kommer alldeles strax mer om 5e augusti ;) ♥

Tävling om porträtt på sin häst

jag gick in på den där bloggen, och det stod att man skulle lägga in bilden och sedan länka till det där inlägget ;)
Tävling om porträtt på sin häst
länk till bloggen/inlägget: http://www.ricos.blogg.se/2011/august/utlottning.html

fick en fråga ..

fick en fråga ang. inlägget "1:a augusti".
Tack, ja det kommer bli fint ;) Roy är min fd. häst spom jag fick avliva pga. hosta.
Veterinärerna hade aldrig sett en sån glad och jääklans sjuk häst som bockade och grejade i hagen, fast han var så himla sjuk.
Ja, jag ska gå in och kolla på bloggen på direkten och va med ;)
Fråga - Madde

bara så ni vet, JAG TYCKER DET ÄR SKITROLIGT ATT FÅ KOMMENTARER!
ni som läser, tipsa för vänner :'D ♥
kommer snart upp inlägg om igår och idag ;D
kram ♥

1:a augusti

nu kommer de lite om 1:a augusti .. fick sån lust att skriva om det , haha ;p
jag och mamma åkte till park hotel, där finns massor smycken i källaren. jag hittade:
ett grönt och silvrigt armband.
ett vitt och silvrigt armband, skithäftigt för de finns en klocka under alla andra "band" ;p
ett par örhängen
och mamma hittade ett halsband.
sen har jag funderat på att köpa en bricka som smycke på halsband och skriva "ROY" på, och sa de för mamma då i källaren.
så då åkte vi till ikano, och "råkade xD" svänga in på KappAhl, jag gick med mamma o kollade runt på dam och hon hittade ett turkost linne till mig. ASASKÖNT, sitter i de nu. men aja, sen köpte jag ett par vita jeans, med lite "rutor" eller lappar .. jaja, och sen en typ skjorta, turkos o vit rutig :3 en scarf, ett par vita tights och en bh med brottarygg. :D vet ni, att mamma köpte också 2 linnen och en t-shirt. och de va massor rea, och allt de där vart tillsammans YNKA 210 kr! :o
gick in på guldfynd, och hittade ett hjärta att gravera in "ROY" i, men de va inte platt och ganska stort.
så då gick vi in till guldmagasinet och kollade där. då fanns det ett hjärta, som va platt och lagom stort som gick att beställa hem. det kostade 340 kr att beställa hjärtat, och 200 för själva graveringen. ♥
men jag ska bara ha de, så jag beställde .. och kommer förmodligen inom 3 veckor :'D ♥
och de smarta med de här hjärtat är att de är ett sånthär spänne som man hakar i, så jag lan även ha de i armband. jag lovar att visa en bild på halsbandet eller smycket när de kommer ♥
min älskade lilla prins, va jag saknar dig! ♥ (gråter igen)

min dag förutom heeestisar ;D

nu blir de ju igår eftersom klockan är över tolv och det är onsdag den 3:e augusti.
men tja, 2:a augusti blir detta inlägget om ! :D
först tog jag o mormor in hästarna, neija o donna.
borstade o lite så, myste.
sen åkte vi upp till sjukhuset till min gammelmormor , som inte mår så bra.
jag har inte träffat henne på skitlänge, men förvånadsfullt så mummlade hon "mm" till att se mig :o
det har iaf vart en 14-årig tjej här och kollat på stallplats, och dem kommer hit 15:e augusti :D
skitkul, rida tsm o allt :3 ♥
o sen åt vi mat, vi var inte så hungriga så i grillade korv, och åt korv me brööööd :3
sen klockan sex så åkte vi och kollade på en blå hörnsoffa, som slutade med:
hörnsoffa (6 platser, till fikarummet i stallet)
en byrå
en lampa
en stol till mitt blivande rum.
juste, en micro med ;p
haha, allt gratis. skitbra :D

ja, de va min dag den 2:e augusti ;)
men haaa de bra hörrni ! :'D
nu får ni kommentera på, för jag bloggar förfullt just nu!

dagens ridpass

mina planer idag för ridpasset var tempoväxlingar och rida igenom ett litet kort dressyrprogram. :')
jag skrittade väldigt mycke, gick på en åtta samt volt o så. sen så kortade jag upp henne lite till, hon vart riktigt fin. körde ju då lite tempoväxlingar också. kan även tillägga här innan jag skriver nåt annat att hon är en skitsvår häst att rida arbetstrav i. hon har så skumpig trav, och sen så har hon inte riktigt fattat .. så hon ökar ibland och tappar fokus. men sen började jag komma fram i arbetstrav iaf, red ett varv och sen gjorde jag en volt - tempoväxlingar också såklart. saktade av, började trava igen, fast inte arbetstrav. red ganska länge med tempoväxlingar osv. sen saktade jag av, gjorde skänkelvikning och det gick sådär, hon tog 2-3 steg som var ordentliga :3 sen längde jag mina stigläder ett hål, för att rida igenom dressyrprogrammet - ja, egentligen satsar vi på hoppning, men dressyren är ju grunden för hoppning.

programmet:
kom fram i arbetstrav, red in och hälsade. höger varv, snett igenom. vid B gjorde jag en 15 meters volt. vid Csaktade jag av till skritt. snett igenom, vid A - arbetstrav. vid E en volt till - 15 meter. vid C fattade jag höger galopp - galopperade ett varv och sen arbetstrav, red in på medelinjen och hälsade.
o berömde min duktiga chey
tyvärr filmade inte mamma, jag hade tänkt att hon skulle göra det, men de blev inte så.

nu ska jag göra ett inlägg om vad jag annars har gjort :D
kraaamizar ♥

chena mooors :3

hejhej .. ^^
jag har tyvärr inte haft tid, ork eller lust att blogga. vart så himla arg på mig själv o så, efter den där träningen. för ni som inte vet , ramlade jag av när jag skulle hoppa vattenmatta o fick ordentligt ont i benet. menmen, såånt händer ibland. men däremot så - HAR DET GÅTT SKITBRA EFTER DEEET! hon har börjat söka sig ner i form, skänkelvikningar m.m :') jag har världens gullegris ♥
men jag ska bli bättre på att blogga .

fast jag saknar min prins sååå jäääääävla mke .. ♥
varför just du? min lilla underbara polle, som inte kunde gnägga, som älskade o busa ♥
min prins, roooy <3
saknar dig, älskling ♥ (gråter) ♥

RSS 2.0